Despre

Suntem o organizatie crestina non-profit, apolitica si nonguvernamentala, neafiliata denominational, dedicata raspandirii valorilor crestine si Biblice in societatea romaneasca prin aviatie si sport. De asemenea ne propunem sa oferim ocazia tuturor acelora care doresc sa practice sporturi aviatice intr-un mediu organizat.

Viziunea noastra este sa oferim tinerilor o alta alternativa fata de ceea ce gasesc tinerii in mod normal: discoteci, computer, televizor, baruri, droguri. Noi credem ca Dumnezeu ne-a creat sa ne bucuram de viata in mod deplin urmand principiile si perceptele Sale. Visele pe care le avem pot avea o implinire si exista speranta chiar si atunci cand toate par ostile si obstacolele sunt de neclintit.

Ne propunem sa organizam tabere in fiecare an, iar prin acestea le facem cunostinta tinerilor cu morala si invatatura crestina biblica folosind aviatia si activitati sportive.

Va invitam sa va alaturati noua si sa incercati macar odata ceea ce omul are inscris in adancul sufletului sau: zborul! Cu siguranta veti trai cea mai palpitanta si frumoasa experienta a vietii voastre!

Adresa unde puteti sa ne contactati este:

Str. P. P. Negulescu Nr.12
300263 Timisoara
Romania
Telefon: 0040 722 523777
E-mail: edmondnicola32@yahoo.com